EUR per 1 USD
Euro
Euro
EUR

Eurokurs

Euro er den valuta som brukes mest i Europa, de fleste land som er med i EU har valgt å benytte seg av euro. Dette er noe som selvsagt påvirker vårt land og vår økonomi. Med tanke på at mange velger å reise til EU-land, som Kreta og Bulgaria på ferien, så kan det være bra å kjenne til den aktuelle eurokursen. Å kjenne eurokursen er også en fordel dersom du driver handel med EU-land eller jobber med økonomi.

Euro regnes som en av de største valutaene i verden, det er like vanlig å se prissettinger i euro som prissettinger i dollar og pund. Euro er den valutaen som brukes når det kommer til europeisk handel, pund når det gjelder handel med England, Skottland eller kronbesittelsene. Dollar er kanskje den mest kjente valutaen som kan brukes i hele verden.

Euroen har vært ustabil det seneste året og det har skjedd mye i EU som påvirker verdensøkonomien. Euro er derfor en valuta som hele tiden endrer seg og den med interesse og behov bør gjøre det til en vane å undersøke valutakursen ofte. Gå gjerne inn og se endringer på eurokursen hver dag om markedet virker usikkert.